Nastavení cookies

Implementace nařízení (EU) 2016/679 v běžné lékařské ordinaci - vzory dokumentů

26.04.2018 | Další organizační složky / Právní oddělení

Níže naleznete vzory dokumentů vztahujících se k ochraně osobních údajů v rozsahu povinné implementace obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Doporučujeme založit si složku, která bude obsahovat veškeré dokumenty vztahující se k implementaci nařízení EU o ochraně osobních údajů.

Vzorové dokumenty mají obecný charakter. O případných změnách či doplnění budeme průběžně infomovat. Vzorové dokumenty nemají za cíl plně postihnout obecný rozsah nařízení, mají být reflexí splněných povinností plynoucích z tohoto nařízení a zejména jasným signálem pro Úřad pro ochranu osobních údajů, že konkrétní lékař si je vědom nutnosti chránit osobní údaje, s nimiž se v souvislosti s poskytováním zdravotních služeb a chodem ordinace setkává.

Soubor Velikost
GDPR - některé další informace.pdf 108.7 kB
Záznamy o činnostech zpracování vymezení rizik pověřenec.docx 29.8 kB
Informace pro pacienty o zpracování os. údajů.docx 25.9 kB
Školení zaměstnanců o opatřeních při zpracování osobních údajů.docx 16.9 kB
Poučení o povinné mlčenlivosti a ochraně osobních údajů.docx 19.2 kB
Ohlášení porušení zabezpečení osobních údajů.docx 14.1 kB
Ohlášení porušení zabezpečení osobních údajů - dokumentace správce.docx 15.4 kB
Dodatek ke smlouvě s IT firmou.docx 12.8 kB
Dodatek ke smlouvě s účetním nebo účetní firmou.docx 14.3 kB
Smlouva o zpracování osobních údajů.docx 19.7 kB
Souhlas pacienta - sdělování informací.docx 18.4 kB
Informace pro zaměstnance o vedení jejich osobních údajů.doc 24.5 kB
Kategorie

Pro lékaře

 
Koronavirus informace o pandemii Ukrajina Okresní shromáždění Data a místa okresních shromáždění Informace zde
Naše zdravotnictví Sledujeme a komentujeme události v našem zdravotnictví Webové stránky
 
Oblíbené odkazy

Rychlé odkazy